Thomas van Kempenstraat 11 Helmond 5702AV

trimsalon@hondstrouw.com

oppas@hondstrouw.com

+31(0)611889893

©2018 by Trimsalon-/Oppas HondsTrouw. Proudly created by Inge van Dijk KvK 17279323

35306040_176805863008730_380208548199530

TRIMSALON-/ DIERENOPPASSERVICE HONDSTROUW
VOOR UW KAT EN HOND

De op één na beste vriend van uw huisdier.

Een professioneel en vriendelijk persoon nodig om uw kat(ten) en/of hond(en) te verzorgen? Uw huisdier zal ik  met alle liefde behandelen. Met mijn specialiteit in vachtverzorging , engelen geduld, liefde voor de dieren 

en veel tevreden klanten zal uw huisdier zich bij mij thuis voelen. 

Voor meer info neem gerust contact op met mij.

Ook kunt u zelf online een afspraak maken voor uw huisdier.

LET OP!!!

VANAF HEDEN KUNT U OOK GEBRUIK MAKEN VAN DE OPPASSERVICE BIJ U THUIS.

LEES HIER VERDER

SERVICES

Bij Trimsalon Hondstrouw wordt uw huisdier geheel naar uw wensen getrimd. Bedenk wel dat het welzijn van uw huisdier boven uw wensen wordt geplaatst.
Trimmen doe ik met heel veel geduld, ik hou goed in de gaten wat uw huisdier wel/niet aan kan. Voor de behandeling overleggen we samen altijd wat het beste is voor uw huisdier. 
Daarnaast heb ik als extra service dat ik uw hond eventueel kom halen en weer netjes thuisbreng. Dit is extra fijn voor mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn, geen vervoer hebben. Daarnaast is het gewoon makkelijk voor u. Deze service heb ik uiteraard ook voor uw kat , alleen is het wel gewenst om bij de eerste keer zelf mee te komen. Dit om te kijken hoe uw kat op een trim behandeling reageert. Zijn we samen van mening dat ik geen extra handjes nodig heb dan geldt deze extra service ook voor uw kat. 
Zoals u merkt denk ik zelfs  aan de baasjes.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van DE oppasservice bij u Thuis.

Een mooie, flexibele oplossing voor de verzorging van uw huisdier

VERZORGING VAN UW HOND

Extra tip(s) voor uw hond

Zorg ervoor dat uw hond geen klit(en) krijgt. Daarom regelmatig uw hond borstelen of nog beter een blazer aanschaffen. Deze blaast de klitten in de meeste gevallen eruit, of maakt het beter zichtbaar zodat deze niet over het hoofd wordt gezien en er voorzichtig uit gekamd/-geborsteld kan worden. Houdt u dit niet bij dan kan de hond (veel) pijn krijgen bij iedere beweging doordat de vacht aan alle kanten aan de huid trekt .Daarnaast zal dit in de trimsalon extra tijd kosten, die aan u doorberekend wordt. Dit is dus ook nog pijnlijk voor uw portemonnee.

Heel lang heb ik gewerkt op kantoor in een administratieve functie. Door een reorganisatie kreeg ik ineens de kans om mezelf om te scholen. Nu is dan eindelijk mijn droom verwezenlijkt. Als (gediplomeerd) trimster aan de slag in mijn EIGEN trimsalon genaamd HondsTrouw (want dat ben ik). Zo fijn om met al die honden en katten te mogen werken en daarnaast je eigen baas te zijn.

Op veler verzoek ben ik  ook de oppasservice voor huisdieren bij u thuis gestart. 

Zo zie je maar dat een reorganisatie niet altijd negatief hoeft te zijn.

Elk nadeel heb se voordeel. - Johan Cruijff

Inge van Dijk

CONTACT

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now